Woningbouwverenigingen, VvE's en overige zakelijke opdrachtgevers

VSN werkt samen met Woningbouwverenigingen, VvE’s, installatiebedrijven en overige zakelijke opdrachtgevers.
VSN onderhoudt de ventilatie systemen in diverse appartementsgebouwen, hotels en kinderdagverblijven.
Regelmatig reinigt VSN de ventilatie-units en kanalen in de appartementen en worden aansluitend, indien aanwezig de dakventilatoren/kanalen gereinigd of indien nodig vervangen
voor nieuwe, energie zuinigere dakventilatoren. Grote projecten met meerdere woningen vergen een goede samenwerking tussen VSN en de opdrachtgever.

Voor informatie of prijsindicaties over onderhoudsprojecten of renovatieprojecten kunt u bij ons altijd terecht voor een gepaste offerte of aanbesteding.

Voorafgaand aan dergelijke grote projecten plant VSN een vrijblijvende inspectie afspraak in. In samenspraak met de opdrachtgever wordt gekeken naar de mogelijkheden en wensen.
Tevens wordt er bij een inspectie gekeken of de huidige ventilatiesystemen nog naar behoren functioneren of reeds aan vervanging toe zijn.
Een combinatie van woonhuizen en dakventilatoren ziet VSN regelmatig en is ook onze specialiteit.
U ontvangt na het inspectie bezoek een gespecificeerde offerte van VSN, geheel op maat gemaakt.

Werkschema’s worden in overleg door VSN of de opdrachtgever gemaakt. Alle digitale werkbonnen met de meetgegevens worden via de mail verzonden naar de opdrachtgever.

Is de opdracht een combinatie van particulier en zakelijk, dan kunnen wij middels ons facturatiesysteem de kosten geheel uitéénzetten, zodat er een duidelijk overzicht is in de gemaakte kosten en de gebruikte extra materialen.

Wij maken ook gebruik van externe bedrijven als de ventilatiewerkzaamheden gecombineerd moeten worden met andere werkzaamheden die buiten ons werkgebied vallen.
Denk hierbij aan riool- of dakwerkzaamheden

Bij grote projecten zetten wij meerdere monteurs in om alle werkzaamheden zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. De planningen lopen bij voorkeur
aansluitend gedurende een week of meerdere weken. Het aantal woningen welke per dag gereinigd kunnen worden verschilt per project en de specifieke werkzaamheden.
Bij sommige projecten geeft VSN er de voorkeur aan dat de monteurs in de regio blijven overnachten, om zodoende de werktijden en reiskosten te beperken. Dit zal altijd in de offerte opgenomen worden.

Dakventilatoren

Dakventilatie Zehnder

Dakventilatoren voor (gestapelde) woningbouw / utiliteit en scholen
Bent u op zoek naar dakventilatoren voor de (gestapelde) woningbouw of utiliteit? Zehnder beschikt over een ruim assortiment dakventilatoren. Van de VPM dakventilatoren met horizontale uitblaas, de MX serie en de meest recente serie VDX.

In de MX dakventilator is een aantal zeer geavanceerde technieken samengebracht. Door toepassing van gelijkstroommotoren in combinatie met speciaal ontwikkelde elektronica is naast een forse besparing op energieverbruik een ongekend scala aan regelmogelijkheden gerealiseerd. De MX kan worden uitgevoerd met een drukregeling. Dit type heeft als toevoeging ZMV. De VDX is zodanig ontwikkeld dat het eenvoudig is toe te passen in bestaande situaties waar VDA dakventilatoren vervangen moeten worden.

Dakventilatie Itho Daalderop

De CAS 3-serie is de nieuwste generatie dakventilatoren voor iedere toepassing. Een nieuwe range met een aantal nieuwe kenmerken, wat voor een snelle installatie zorgt én zeer onderhoudsvriendelijk is. De ideale oplossing voor collectieve ventilatie in de gestapelde woningbouw en utiliteit, zoals bijvoorbeeld een bedrijfshal of kantoorpand. Dit collectieve kanaal is aangesloten op de dakventilator, die ervoor zorgt dat de ventilatielucht naar buiten toe wordt afgevoerd.