Recensies & Reviews

Reiniging en vervanging mechanische ventilator

Rated 5,0 out of 5
11 november 2019

Wij hebben goed contact met het bedrijf gehad. Vandaag is de monteur Melle bij ons geweest. Hij belde of hij eerder kon komen en tuurlijk was dat goed. In de 35 jaar dat wij hier wonen heeft er nog nooit een reiniging plaats gevonden. Doordat de ventilator lawaai begon te maken werd het tijd om dat te laten doen. Na verschillende bedrijven te hebben bekeken kwamen wij bij Ventilatie Service Nederland uit. Mede ook door een aanbeveling van een installatiebedrijf bij ons in het dorp. Goede service voor een mooie prijs. Top !!!!!

De luchtkanalen zijn gereinigd en de mechanische ventilator is vervangen. Wat een stilte, wat een genot. Wij weten niet wat ons overkomt. De monteur Melle heeft heel netjes en super goed gewerkt. Geen rommel achtergelaten !! Een vriendelijke man en hij heeft ons goed uitgelegd hoe het systeem en de afstandsbediening werkt. Wij blijven zeker klant bij jullie bedrijf !!!

Familie Knobben

Reinigen van de vevtilatiekanalen

Rated 5,0 out of 5
11 november 2019

Een paar weken geleden is door de firma Ventilatie Service Nederland bij 8 appartementen van ons complex de ventilatiekanalen gereinigd . Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van dit bedrijf. De monteurs hebben netjes gewerkt en voldoende uitleg gegeven over de ventilatiewaarden. Een bedrijf dat ik zeker kan aan bevelen . . Namens de 8 medebewoners hartelijk dank . W.Klok De Gaullesingel 173 Ede

W. Klok