Recensies & Reviews

Itho ventilatie systeem schoongemaakt en unit vervangen

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Gisteren kwam 1 van de monteurs van ventilatie service Nederland bij ons om onze 15 jaar oude ITHO te vervangen . Hij stelde zich keurig voor.

Marco nam snel de situatie ter plaatse in ogenschouw, bevestigde de afspraken en haalde zijn spullen uit de auto. Hoe lang gaat het duren Marco? ongeveer een uurtje zei hij.

Na een kopje koffie ging hij aan de slag en ja hoor, na ruim een uur moest het systeem nog gemeten worden en kreeg ik uitleg over de zaken welke hij had geïnstalleerd en de nieuwe afstandbediening.

Daarnaast heeft hij nog uitgelegd welke dingen Itho nog meer in zijn assortiment heeft en welke waardevol voor ons zouden kunnen zijn. Keurige folder achter gelaten. “Over drie jaar bellen we weer om een afspraak te maken over de reiniging van het systeem”……

Briljant!

Ik had geen beeld bij dit bedrijf, maar kan iedereen ventilatie service Nederland aanbevelen.

Onze ervaring, kort gezegd: afspraken maken, afspraken nakomen, perfecte producten en service, fijne en deskundige man die het kwam installeren.

Specialisten in hun vak!

Bedankt Marco, met respect.

Kleine anekdote: Marco, kom je uit Amsterdam? Ja…. Ben je voor Ajax? ….tuurlijk 🙂 …….hoe vind je de overwinning van Feyenoord?…….. Nou……..;-(…… …….Maar dat feestje wat ze hebben gevierd met 150.000 mensen vind ik fantastisch!

ha ha respect voor zo’n vent!

Vriendelijke groet,

Fam van Tol

Adri van Tol

Jullie zijn top

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Geen minuten wachten tot iemand aan de telefoon komt, geen keuzemenu, geen vervelend klantentevredenheidsonderzoek zodra je de telefoon hebt neergelegd, maar gewoon persoonlijke aandacht voor jouw probleem. Oplossingsgericht meedenken en terugbellen, zelfs als je dit niet verwacht. Een probleem met mijn relatief jong ventilatiesysteem dreigde uit te draaien op een hoge onverwachte uitgave, maar werd door VSN via de telefoon vakkundig opgelost en gereduceerd tot een schade van 0,- Euro. Er zijn veel bedrijven die zich in een dergelijke aanpak allang niet meer zullen kunnen herkennen, maar waarschijnlijk erg druk zijn met het verwerken van slechte klanttevredenheidsbeoordelingen. Bij VSN gebruiken ze die tijd om echt klantvriendelijk te zijn. Klasse.

Danny van Nielen

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Ik ben zeer tevreden over de service. Betrouwbaar en degelijk. Het resultaat is zo merkbaar. Dat had ik eerder moeten doen.

Wim

Montage/installatie Stork ventilatie

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Na 41 jaar deed mijn ventilatie het niet goed meer. Gebeld met deze mannen, afspraak gemaakt. Monteur kwam en 1,5 uur later een fijn werkende ventilatie. Mijn laminaatvloer vindt het ook zo fijn! Schakelaar kreeg ik niet uit elkaar. ‘Komt u anders even naar kantoor’. Vriendelijke monteur heeft het in 5 seconden open. Als het batterijtje op was, kan ik gewoon bij hun even langs komen. Conclusie; Laat op zijn minst je luchtkanalen periodiek schoonmaken en heus, na 40 jaar is je ventilator op, dus bestel dit bedrijf voor een vervanging. Robert.

Robert

Dit bedrijf is een aanrader

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Stipt op de afgesproken tijd stond Marco voor de deur om ons ventilatiesysteem te reinigen, hetgeen sinds de bouw (in 1993) nog niet eerder was gebeurd. In no-time waren de kanalen schoon, de motor ontstoft en de ventielen gepoetst. Samen hebben we ook nog een ‘zwart gat’ ontdekt (en gedicht), waardoor duidelijk werd waarom de keuken eigenlijk niet goed afzoog. Na alles opnieuw te hebben ingesteld is de ventilatie weer op orde (en zelfs beter).

Hartelijk dank daarvoor, wij raden dit bedrijf aan!

P.S. bij het afscheid werden we netjes bedankt voor het vertrouwen en de koffie, waar hoor je dat nog?

Stephan & Caroline