Recensies & Reviews

Vervanging dakventilator en reiniging systeem

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Nadat de vorige dakventilator in een sneeuwbui de geest had gegeven, meteen offerte voor vervanging en reiniging gevraagd bij een concurrent van VSN. Na bijna een maand (!) van mailen en bellen kregen we een ‘offerte’. Dus toch maar eens geïnformeerd bij VSN.

Wat een verademing was dat. De communicatie is hier klantgericht en recht door zee. Binnen een week hadden we een uitgebreide offerte (die wel aan onze voorwaarden en verwachtingen voldeed) en een afspraak.

De monteur was kundig en praktisch: de bestaande bekabeling was moeilijk te vervangen, dus in overleg is die hergebruikt. Via de bijgeleverde draadloze afstandsbediening kunnen we toch alle mogelijkheden van de nieuwe ventilator gebruiken. De werkzaamheden bij installatie, reiniging en meting werden uitgebreid toegelicht, alle mogelijkheden uitgelegd.

De nieuwe ventilator is een stuk stiller (en zuiniger) dan de vorige. We hebben net de eerste forse regenbui gehad en hij werkt nog steeds 😉

Jos Vermeijlen

Reiniging ventilatiesysteem

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Vanochtend was het dan zover. De monteur was netjes op de afgesproken tijd. Hij heeft alles netjes gemonteerd en gereinigd en alles opgeruimd een grote pluim!! Wij zijn dan ook bijzonder tevreden over de service. Echt een aanraden als u er aan toe bent om u ventilatiesysteem moet laten reinigen. Monteur is zeer flexibel en uitgesproken klantvriendelijk. Wij werden uitermate goed geadviseerd. Zowel bij het maken van de afspraak als op de dag van de reinigen.

Ik kan er dan ook gewoon kort over zijn: BUITENGEWOON GOEDE SERVICE 🙂 🙂

Willem uit Nieuwegein

supersnel, flexibel en deskundig

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Zo maak je het tegenwoordig niet meer vaak mee: ik stuur dit weekend een mail, maandag bel ik nog met een extra vraag De mevrouw aan de telefoon gaat meteen kijken op eigen initiatief kijken of er op korte termijn een plekje is voor het reinigen van de wtw-installatie. Er wordt geschoven in de werkagenda van de onderhoudsmonteurs. Ik hoor het overleg op de achtergrond. Meteen dezelfde dag om kwart voor twee wordt er een plekje voor mij gemaakt. Als afgesproken is de monteur er. Hij is aardig, beleefd en deskundig. Doet zijn werk voortvarend en zorgt dat de wtw-unit binnen twee uur optimaal functioneert. Ik merk daarna meteen dat het binnenklimaat van mijn woning veel frisser aanvoelt. Het is nu avond en ik moet zeggen, ik merk dat ik ook veel fijner adem haal. ik heb astma dus frisse lucht is belangrijk voor mij. Ik dacht aanvankelijk dat het een beetje onzin was dat schoonmaken van de wtw-installatie en de kanalen, maar ben nu echt overtuigd dat periodiek schoonmaken echt nodig is. Van mij krijgen jullie een dikke duim voor service, klantvriendelijkheid, flexibiliteit en deskundigheid!!

trudy smit

Goede service

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Wat een geweldige service! Vriendelijk te woord gestaan en de afspraak was snel gemaakt. Vriendelijke monteur. En toen ik enkele dagen later toch niet helemaal tevreden was, kwam zonder problemen de monteur nogmaals langs om te kijken. Super! Ik raad het iedereen aan.

Rob

Service

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Prima dienst geleverd. Mijn mechanische ventilatie werkt weer als een zonnetje!

Aanrader!

VanAmsterdam