Recensies & Reviews

onderhoud

Rated 5 out of 5
7 januari 2020

Plotseling geconfronteerd met een probleem in het ventilatiekanaal. Snel een afspraak kunnen regelen. Monteur kwam precies op de afgesproken tijd. Probleem snel gevonden en verholpen. Bovendien werd alles netjes en schoon achtergelaten. En dat voor een alleszins redelijke prijs. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden over de service.

M.A. Dittmar

nieuwe ventilator

Rated 5 out of 5
7 januari 2020

Vandaag heeft Raymon een nieuwe ventilator geplaatst en alle kanalen gereinigd. Hij heeft alles netjes gemonteerd en gereinigd en alles opgeruimd een grote pluim!!! Zeer aan te bevelen Ventilatie Service Nederland, zelfs Zeeland is niet te ver!!

wim rissema

ventilator vervangen

Rated 5 out of 5
7 januari 2020

prima geregeld. Ik wilde zelf de motor van het centrale ventilatiesysteem vervangen, en had een vraag over de losse motor die op de site werd aangeboden. Toch maar even gebeld en kreeg een deskundige dame aan de lijn die mij uitstekend adviseerde. Verzending ging supersnel.

Apparaat zit erop geschroefd, draait als een zonnetje.

Serge

Onderhoud en vernieuwd

Rated 5 out of 5
7 januari 2020

Gisteren ochtend op 15 december 2016 bij ons het ventilatiesysteem opgefrist !! De monteur was zelfs 30 min eerder. Alle spiro buis netjes gereinigd, alle flex slangen vernieuwd, en een geheel nieuwe ITHO afzuigsysteem gemonteerd (een big brother 415m3) en de oude afgevoerd en overal nieuw afzuigventielen geplaatst. Installatie is weer als nieuw, en werkt als 15 jaar geleden. Zeer netjes geholpen, en de werkplek wordt schoon achter gelaten !! Een zeer vrolijke monteur en was technisch goed onderlegd. Auto en gereedschap ziet er netjes en professioneel uit, absoluut geen gamme gereedschap. TOPPIE !! Dit bedrijf is écht een aanrader !!

Edward

Reiniging ventilatiesysteem

Rated 5 out of 5
7 januari 2020

Naast de behoefte aan reiniging zat ik met vragen betreffende het systeem. Het was niet duidelijk wat al dan niet nog functioneerde. Vóór de vastgelegde datum heeft de klantenservice uitgebreid met mij overlegd en die datum een dag verzet omdat de baas met de meeste ervaring zelf wilde komen. Fantastisch! Het verliep allemaal zeer adequaat, flexibel en uitgesproken klantvriendelijk. Er werd uitermate goed geadviseerd. Dit bedrijf kan ik van harte aanbevelen. Goede prijs(gunstige)/kwaliteitsverhouding. TOP!

M. Pickering