Recensies & Reviews

Reiniging centrale afzuigsysteem

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Vandaag is er een monteur langs geweest. Deze monteur heeft echt top verricht! Ons huis heeft nu qua afzuiging 25% meer performance en daar zijn wij heel blij mee. Mijn advies is aan de mensen om dit eens in de 3 of 4 jaar te laten doen en vooral voor deze prijs! Mijn complimenten voor het schoonmaken (stofzuigen) van de puin wat nog naar beneden kwam. De monteur heeft alles opgezogen daar kunnen andere bedrijven nog veel van leren!

Mijn dank is groot en de extra kop koffie was het zeker waard voor deze monteur! 😉

Hilversum

Roderik

WTW reiniging en inregelen

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

30-3-2016 WTW reiniging en afstelling laten doen. Mooi op tijd volgens afspraak, monteur nam de tijd om zaken helder uit te leggen en systeem goed reinigend en afgesteld. Kortom ik kan niet anders dan aansluiten bij de andere recensies: zeer positief!

Smeets

WTW reiniging en afvoerkanalen

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Wij zijn vol lof over Ventilatie Service Nederland. Een hele goed prijs/kwaliteit verhouding! De monteur belde keurig om door te geven dat hij er iets eerder kon zijn als het ons uitkwam. Hij was beleefd, enthousiast, legde alles goed uit, heeft ook de roosters ontvet en kwam met zijn telescooptrap ook op de moeilijk bereikbare plekken in ons huis. De reiniging van de installatie, afvoerkanalen en de 0-meting hebben ongeveer 2 uur in beslag genomen met een positief resultaat en dus verbetering in de lucht toe-en afvoer. Kortom Marco je hebt goed werk verricht en wij hebben al reclame voor jullie gemaakt bij ons in de buurt! Tot ziens over 5 jaar.

Sandra

service

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

Ik kan er kort over zijn: BUITENGEWOON GOEDE SERVICE, zowel bij het maken van de afspraak als bij de reparatie! Ik heb meteen alle leden van de VVE op dit bedrijf geattendeerd!

sander

reinigen ventilatiesysteem

Rated 5,0 out of 5
7 januari 2020

wij zijn met zn allen heel tevreden ,een hele goeie prijs ,netjes en goed gewerkt ,en heel vriendelijk personeel ,dus toppie ,en ik zou zeggen tot over 5 jaar. gr de grooth

de grooth